nyhetsrubbe

2009-03-20
DETTA HAR HÄNT
"Fucking Mess" finns nu tillgänglig i en andra upplaga.
Det grymma svärdet #3 är ute på marknaden sen en tid tillbaka och arbetet med fyran, som beräknas släppas i början av sommaren, har inletts. Press-citat gällande DGS#3 samt Brainbombsskivan har förts in på "utgivning"-sidan och länkar till de fullständiga recensionerna under "länkar".
Pontus Lundkvist har släppt en roman på Ordfront/Galago förlag med titeln Okända djur (Läs mer här) och en film som finns med på Testbild!s nya CD. (Se filmen här.)
Johannes Nilsson har startat en ny blogg (här)

2008-10-27
NY UTGÅVA - BRAINBOMBS: FUCKING MESS LP
Det är en stor ära för Lystring att få ge ut en ny fullängdsskiva med det legendariska Hudiksvallsbandet Brainbombs, den första på nästan 10 år. LP:n "Fucking Mess" kommer enbart ut på vinyl och upplagan är begränsad till 600 numrerade exemplar. 7 nya sånger inspelade i somras. Skivan beräknas att komma ut inom ett par veckor, men går redan nu att förhandsbeställa från denna sida. Bandet är även aktuella med sitt första liveframträdande sedan 1995: En spelning i Paris den tolfte december.


DET GRYMMA SVÄRDET#3
Det tredje numret av Det Grymma Svärdet kommer i november. Det kommer att vara 112 sidor tunt och inrymma bl a texter om Enhänta Bödlar och om en obskyr TV-produktion av Fassbinder.

Nyhetsarkiv